w

Ansiktsbehandlinger

Vi har et utvalg ansiktsbehandlinger og sammen med deg finner vi den som passer for deg og din hud.

Bestill time
26.04.201613:40 Admin - Liss

Ansiktsbehandling Exuviance

En dyprensende AHA-syrebehandling som vi skreddersyr enhver hudtype og hudtilstand. Den inkluderer rens, peel, spesialtilpasset maske og avsluttes med en avslappende ansikt- eller hodebunnsmassasje.

kr 890.- / 45 min

Ansiktsbehandling Babor Klassisk

En klassisk ansiktsbehandling der vi tar utgangspunkt i hudtype og hudtilstand. Grundig rens, Babors Intensive maske for økt sirkulasjon, peeling og en deilig maske og massasje inngår i behandlingen.

kr 990.- / 50 min

Ansiktsbehandling Babor Hollywood

En fantastisk askepottbehandling som gjør deg klar for den røde løperen. I denne behandlingen bruker vi produkter fra øverste hylle. Vi gir også huden en boost ved hjelp av babors populære ampuller.

kr 1390.- / 60 min

Ansiktsbehandling Babor Problemløseren

En ansiktsbehandling der vi tar utgangspunkt i hudproblematikk og tilpasser produktene etter dine behov og ønsker. Dette er behandlingen for deg som sliter med sensitiv og stresset hud, fet og kombinert hud, akne og urenheter.

kr 1190.- / 60 min

Ansiktsbehandling pH Formula step 1/ step 2

En ansiktsbehandling der huden fornyes innenfra og ut. I pH-formula serien er det 5 fokusområder; aldersforandringer, pigmentering, uren hud/akne, kronisk rødhet og tørr hud. Vi vurderer din hud og hudtilstand og kombinerer de ulike produktene for å gi best mulig effekt til din hud. I timene etter behandlingen kan huden være lett rød. De to første ukene etter behandling kan huden føles tørr. Dette kommer av prosessene som skjer i huden. Etter dette kan du forvente en sunn hud som gløder, redusering av uren hud, kronisk rødhet, pigmenteringer og/eller aldringstegn.

Fra kr 1390.- / 1490.- / 60 min

I alle ansiktbehandlinger er det inkludert en hudanalyse. Du får også råd til videre hjemmebehandling og produktveiledning.

Se under Oasens medisinske ansiktsbehandlinger for dypere hudfornyende ansiktsbehandlinger.

20% Ungdomsrabatt til og med 20 år

20% på voks/form av bryn i ansiktsbehandling